Voor ieder budget

Persoonlijke hulp bij jouw sollicitatie

Misschien wil je gewoon dat ik even inhoudelijke feedback geef op je cv en motivatiebrief. Of krijg je geen mooie zinnen op papier en wil je samen met mij je motivatiebrief schrijven. Of je sollicitatiegesprek oefenen. Het kan allemaal!

Feedbacksessie

49

Feedback op je cv en motivatiebrief

 • 30 minuten videocall
 • Persoonlijk advies voor jouw sollicitatie
 • Zodat je scoort met jouw cv en motivatie
Meest gekozen

Coaching sessie

69

1 uur samenwerken aan jouw sollicitatie

 • 60 minuten videocall
 • Bijv. samen schrijven motivatiebrief
 • Bijv. sollicitatiegesprek oefenen

4 weken traject

239

1 uur per week individuele begeleiding

 • Afgestemd op jouw behoefte
 • Sollicitatietraject van A tot Z
 • Tussendoor altijd vragen kunnen stellen
Handig om te weten

Mijn werkwijze

Als je graag persoonlijk door mij geholpen wilt worden met je sollicitatie, dan is het handig om nog wat praktische dingen te weten over de 1-op-1 sessies.

 • Alle begeleiding vindt plaats door middel van videobellen, zodat we geen last hebben van afstanden of reistijd.
 • Het moment waarop we de sessie plannen is altijd in overleg. Ik heb regelmatig beschikbaarheid op maandag, woensdag, op doordeweekse avonden en in het weekend. Het lukt tot nu eigenlijk altijd om op korte termijn een afspraak in te plannen!
 • Na de 1-op-1 sessie krijg je van mij een factuur in je mailbox die je binnen 14 dagen aan me kunt betalen. Zo simpel als dat! 😊
Dit zeggen anderen

Ervaringen

image

Eerst heb ik samen met Djura gewerkt aan mijn cv en motivatiebrief. Djura is punctueel, denkt mee en is flexibel in de samenwerking. Ze komt met nuttige tips om je cv netter te maken en je brief overtuigender te schrijven. Ook heb ik mijn sollicitatiegesprek voorbereid samen met Djura, waarbij ze me vooral heeft laten zien hoe ik mijn kwaliteiten het beste onder woorden kan brengen. Het heeft er bij mij toe geleid dat ik nu een nieuwe baan heb!

Perla, Social Work
image

Djura heeft mijn CV en motivatiebrief doorgenomen en met bruikbare tips en uitleg gezorgd dat deze korter en meer to-the-point zijn geworden. Ze heeft daarnaast uitleg gegeven hoe het proces bij recruiters werkt en hoe je hier op in kunt spelen. Haar advies heeft voor mij meer positieve response op mijn sollicitaties gehad en uiteindelijk een nieuwe job. Djura, enorm bedankt!

Ruud, Sales Manager
image

Door haar ervaring als recruiter kan Djura goed aangeven waar je de accenten in je CV en brief moet zetten en waar meeste op gelet wordt door Recruitment en HR-afdelingen. Het resultaat was een mooi strak CV waar ik ook weer de nodige motivatie uithaalde om door te gaan met solliciteren. Ook heb ik met Djura’s tips mijn LinkedIn profiel zodanig aangepast dat ik fors meer gevonden ben.

Edwin, Logistiek Manager
image

Met hulp van Djura heb ik een goede basis voor mijn sollicitatiebrief gekregen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een super leuke baan die aansluit bij mijn studie! Via FaceTime heeft ze me heldere tips gegeven over mijn cv en motivatiebrief. Daarnaast is ze ook nog eens erg fijn om mee te sparren. Hulp van Djura is een enorme aanrader!

Marjo, Junior Marketeer
image

En dan moet je na een aantal jaren opeens weer solliciteren. Slik! Gelukkig kwam Djura van Awared op mijn pad om mij te helpen. Ik heb gekozen om tijdens een 1-op-1 sessie mijn sollicitatiebrief eens onder de loep te nemen. Er is in de jaren tenslotte veel veranderd. Samen hebben we gezocht naar mijn kwaliteiten en hoe deze te onderbouwen. Voor deze meeting was ik heel erg onzeker over mijzelf, maar als ik nu een sollicitatiebrief de deur uit doe, heb ik hier een veel beter gevoel over.

Petra, Administratief Medewerker
Laat van je horen

Andere hulp nodig?