Met de Awared Academy scoor je zonder struggles je nieuwe baan In de online sollicitatiecursus ontdek jij hoe je slim en met succes kunt solliciteren, zodat je in no time een nieuwe baan scoort. Zonder maandenlang uitproberen en zelf het wiel hoeven uit te vinden. Kies de snellere route!

Start met de online sollicitatiecursus ⭐️

Je wil snel een nieuwe baan, maar...

Je hebt nog niet veel sollicitatie ervaring en vraagt je af hoe je zonder veel relevante werkervaring een leuke baan bemachtigt.

Er reageren zoveel kandidaten op dezelfde vacatures dat je afwijzing na afwijzing in je mailbox krijgt. Of soms zelfs helemaal geen reactie krijgt! 😤 Hoe val je op tussen al die concurrentie?

• Jezelf verkopen is echt niet jouw ding. Solliciteren daarom ook niet. En die afwijzingen maken je alleen maar onzekerder.

Je komt erachter dat solliciteren anno nu heel anders is dan 15 jaar geleden. En je hebt geen idee wat er nu verwacht wordt van een goede sollicitant.

Je merkt dat het niet meevalt om aan werkgevers te laten zien wat je in huis hebt en je te onderscheiden van anderen.

Je krijgt iedere keer te horen dat je niet de juiste opleiding of werkervaring hebt. Zucht. 🥺

Je raakt overweldigd van alle gratis tips en adviezen die je krijgt. Van mensen om je heen en online. Je ziet door de bomen het bos niet meer. En je bent nu zoveel aan het uitproberen met je sollicitaties, het is net alsof je al een fulltime baan hebt!

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden

Leer succesvol solliciteren van een recruiter

Gelukkig hoef je niet tegen deze uitdagingen aan te lopen. Het kan namelijk ook zo:

Je solliciteert met zelfvertrouwen. Je weet hoe je overtuigt met je cv en wat de ingrediënten zijn voor een sterke motivatiebrief. Je maakt slim gebruik van Linkedin, waardoor je benaderd wordt door recruiters en tijdens een gesprek weet jij je kwaliteiten uit te lichten. Je weet wat je te bieden hebt en dat straal je uit. Die nieuwe baan heb je in no time in de pocket!

Ik ken mijn klanten en weet dat je nu denkt: “Ik moet toch zeker wel op eigen kracht een nieuwe baan kunnen vinden?!” Ik zal je een geheimpje verklappen. Het is niet zomaar dat zoveel mensen maandenlang werkloos thuis zitten of soms wel meer dan 100 sollicitaties versturen. Hartstikke veel mensen hebben moeite met laten zien wat ze in huis hebben.

Je hebt dus twee opties: Je blijft nog een paar maanden zelf aanrommelen en komt er vervolgens achter dat je dat vooral frustratie, stress en onzekerheid oplevert. Of je investeert in de Awared Academy en krijgt duidelijke begeleiding van een ervaren recruiter bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden.

Ik hoef je vast niet te vertellen met welke keuze je het snelste succes hebt. 😉 Laat mij je helpen! Ik heb duizenden kandidaten beoordeeld als recruiter en de laatste tijd ook zelf diverse keren als kandidaat aan de sollicitatietafel gezeten. Als je met mij gaat samenwerken, leer ik jou mijn effectieve sollicitatiestrategie.

Van kapster naar telefoniste

Het lukte Laura met de hulp van de Awared Academy

“Voordat ik aan de Awared Academy begon stond ik voor een grote uitdaging. Ik wilde graag iets heel anders in mijn werk, maar ik had helemaal geen ervaring met solliciteren. Het opstellen van een cv, schrijven van een motivatiebrief, het inzetten van Linkedin, het was allemaal nieuw voor me. En dan wilde ik ook nog een switch maken van functiesoort. Niet makkelijk!

De online sollicitatiecursus van Awared heeft me hierbij enorm geholpen. Nu had ik de juiste tools in handen en wist ik hoe ik het aan kon pakken. Mijn cv en motivatiebrieven zijn aanzienlijk verbeterd. Ook ging ik met meer zelfvertrouwen gesprekken in. Het maakte solliciteren echt fijner en makkelijker.

En het heeft tot het gewenste resultaat geleid. Snel na het afronden van de Awared Academy vond ik mijn nieuwe baan! Djura, bedankt voor jouw heldere uitleg, maar ook jouw persoonlijke ondersteuning en betrokkenheid. Ik ben erg blij dat ik je tegen ben gekomen en zou de Awared Academy zeker aanraden!”

– Laura van Eekelen

€199

Awared Academy

In de Awared Academy ontdek je hoe je slimmer solliciteert en daarmee meer resultaat behaalt in minder tijd. Zodat je zonder struggles of zorgen en snel een nieuwe baan scoort!

Ik weet hoe het is aan beide kanten van de sollicitatietafel

Hi, ik ben Djura en ik geloof erin dat iedereen zonder struggles aangenomen kan worden voor een nieuwe baan. Als je maar weet hoe je het solliciteren het beste kunt aanpakken!

Doordat ik zo’n 5 jaar ervaring heb als recruiter bij diverse organisaties weet ik hoe het selectieproces er bij werkgevers aan toe gaat. Ik heb in die tijd duizenden cv’s en motivatiebrieven beoordeeld en honderden sollicitatiegesprekken gevoerd. Ik weet precies wat je moet doen om op te vallen tussen al die andere kandidaten.

Ook heb ik de afgelopen jaren zelf verschillende keren gesolliciteerd. Met succes. 🙂 Bij terugkomst van mijn wereldreis had ik 3 voorstellen van werkgevers om uit te kiezen en ook laatst zat ik weer als sollicitant aan tafel. En scoorde ik mijn huidige baan!

Doordat ik weet hoe ik mijn toegevoegde waarde het beste kan uitlichten, ben ik succesvol gebleken in solliciteren. Nu combineer ik die kennis en ervaring met mijn goede uitleg- en coach skills, zodat ik jou ook de fijne kneepjes van het solliciteren kan leren. Want ik gun jou ook een nieuwe, leuke baan!

Deze modules vind je in de Awared Academy

Introductie van de awared academy

Ik vertel je hoe de cursus in elkaar zit en hoe je makkelijk contact met me opneemt om je vragen te stellen.

Jouw sollicitatie strategie

We beginnen met het maken van een persoonlijke analyse en ik leer je hoe je een vacature analyse maakt. Zodat je je focust op vacatures die passen bij jouw wensen en kwaliteiten.

Een ijzersterk cv opstellen

Je ontdekt hoe een recruiter jouw cv beoordeelt en wat de succesfactoren zijn voor een overtuigend cv waarmee je op de 'ja-stapel' komt.

Een sterke motivatie schrijven

Je leert wat een tekst overtuigend maakt en hoe je dit toepast voor jouw motivatiebrief. Zodat je de juiste snaar raakt bij de lezer.

Laat Linkedin voor je werken

Met een slimme Linkedinstrategie weten recruiters jou te vinden voor vacatures en kun je je online netwerk inzetten bij je zoektocht.

Indruk maken bij je sollicitatiegesprek

In gesprekken laat je zien wat je te bieden hebt en hoe enthousiast je bent. Ook een goede voorbereiding en het stellen van vragen is cruciaal. Dan scoor je die baan!

Dit krijg je ook...

Heel veel lessen, video's en voorbeelden

De online sollicitatiecursus bestaat uit meer dan 100 korte lessen, waarvan 60 met een video. Ook geef ik je voorbeelden en kun je opdrachten maken. Zo leer jij het beste!

templates voor je cv en motivatiebrief

Ik maak het je graag zo makkelijk mogelijk, dus je krijgt er templates (te bewerken met Canva) voor je cv en motivatie bij. En natuurlijk leg ik je ook uit hoe je met Canva een mooi cv in elkaar zet!

persoonlijke begeleiding

Natuurlijk schiet ik je te hulp als je vragen hebt of mijn feedback wilt op je nieuwe cv of motivatiebrief. Bij de Awared Academy krijg je 30 minuten 1-op-1 begeleiding via Zoom. Het is aan jou of je 1 sessie inplant of 2 korte sessies van 15 minuten per keer.

€199

Awared Academy

In de Awared Academy ontdek je hoe je slimmer solliciteert en daarmee meer resultaat behaalt in minder tijd. Zodat je zonder struggles of zorgen en snel een nieuwe baan scoort!

Een nieuwe baan vol werkgeluk

Het lukte Frans door de Awared Academy

“Ik ben via LinkedIn met Djura Gommers van Awared in contact gekomen. Djura was indertijd gestart met het geven van een online training, in combinatie met persoonlijk contact, om mensen zoals ik te helpen bij het solliciteren en het vinden van een (andere) baan.

Ik wilde na bijna 30 jaar in een leidinggevende functie een andere richting op, maar dit bleek echter niet zo eenvoudig als dat ik had gedacht. Er zijn redelijk wat sollicitatiebrieven door mij verstuurd, maar indertijd zonder succes.

Ik heb tijdens de training een paar keer persoonlijk contact met Djura gehad. Na de masterclass heb ik ook de Awared Academy gevolgd. De training is voor mij zeer verhelderend geweest en heeft mij veel inzichten gegeven.

Een sollicitatiebrief en een cv was voor mij altijd redelijk standaard. Djura heeft mij het inzicht gegeven dat een sollicitatiebrief en een cv maatwerk is en dus tijd van je vraagt. Elke sollicitatiebrief en cv is een investering, maar met de hulp van Awared raak je hier vrij snel in thuis. De Awared Academy is opgedeeld in verschillende hoofdstukken en wordt ondersteund door voorbeelden en filmpjes.

Voor mij persoonlijk geldt dat de online sollicitatiecursus van Awared mij heeft geholpen om de baan te vinden, een baan die in eerste instantie onmogelijk leek. Ik werk nu als directiesecretaris en financieel / administratief medewerker op een basisschool.

Ik zou tegen iedereen willen zeggen die het wil horen: Wáág het erop, het is helpend! Ze is echt een specialist. Dankjewel Awared, dankjewel Djura!

– Frans Ruijssenaars

14 dagen garantie

Niet goed, geld terug

In het afgelopen jaar heb ik al tientallen werkzoekenden mogen helpen bij hun sollicitaties. Met succes, want veel van mijn klanten zijn inmiddels gestart bij een nieuwe werkgever. Daarom durf ik te zeggen dat je met de Awared Academy jouw sollicitatie skills sowieso gaat verbeteren. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terugvragen. Zonder gedoe.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de Awared Academy?

Je kunt de Awared Academy aanschaffen via de website. Nadat je betaling is gelukt, ontvang je binnen 24 uur een mailtje waarmee je kunt inloggen in de online leeromgeving. Je kunt dus snel starten!

Kan ik de lessen meerdere keren kijken? Hoe lang houd ik toegang?

Ja, je kunt de lessen zo vaak kijken als je wil. Na aanschaf van de Awared Academy hou je 3 maanden toegang, dus je kunt later altijd nog eens terugkijken of iets opzoeken. 

Ik heb al veel gratis webinars gevolgd en blogs gelezen over solliciteren. Wat voegt de Awared Academy toe?

Bij gratis webinars en artikelen wordt vaak in grote lijnen verteld wat de do's en don'ts zijn bij het solliciteren, maar hoe je dit nou precies aanpakt wordt vaak niet duidelijk. Het unieke aan de Awared Academy is dat je ontdekt waar recruiters vooral op letten bij het werven van nieuwe medewerkers. Je leert niet alleen wat je moet doen om op te vallen en jezelf te onderscheiden, ik laat je ook zien HOE je dit doet. Daarnaast krijg ik vaak complimenten over mijn heldere uitleg en praktische instelling.

In hoeveel tijd kan ik de Awared Academy volgen?

In de online sollicitatiecursus vind je 111 lessen en 60 video's. In totaal zit er voor bijna 3 uur aan videomateriaal in. De meeste mensen doen er ongeveer 5 tot 6 uur over om alle lessen van de Awared Academy door te nemen. Daarnaast zijn er ook nog opdrachten die je kunt maken. Het fijne is dat je zelf je tempo bepaalt. Je kunt de cursus in 1 volle dag doornemen of iedere week een module doen. Wat jij wil!

Kan ik 1-op-1 begeleiding krijgen bij mijn sollicitaties?

Natuurlijk! Bij de Awared Academy krijg je 30 minuten 1-op-1 begeleiding cadeau. Voor al jouw vragen of voor feedback op je nieuwe cv, Linkedin profiel of motivatiebrief.

Van sollicitatiestruggles naar sollicitatiepower