Scoren met je cv

Gratis video

Ervaringen

image

Ik liep er steeds tegenaan dat ik niet door de eerste selectieronde kwam. Ik vond de masterclass super interessant en ben daarna gelijk aan de slag gegaan met mijn cv en brief! De masterclass geeft dus ook weer nieuwe sollicitatie energie en inspiratie.

Bianca
image

Voorheen gebruikte ik een standaard cv en brief, maar nu heb ik het inzicht gekregen dat het anders moet om succes te hebben. Ik vond de masterclass leerzaam en kreeg in een korte tijd mooie tips die helder werden verwoord.

Frans
image

Ik vond de masterclass heel erg interessant en leerzaam! Ik heb nog weinig ervaring met solliciteren, maar kan met de adviezen van Djura over het cv en de motivatiebrief goed aan de slag!

Amedee

Ik help je om aangenomen te worden

Hi, ik ben Djura. Ik ben sollicitatiespecialist, wereldreiziger, parttime recruiter en parttime ondernemer.

Of je nou net start met werken of een door de wol geverfde professional bent, ik geloof erin dat iedereen (ook jij!) kan solliciteren met succes. Je moet alleen wel weten welke aanpak effectief is. En dat is precies waarmee ik je kan helpen. Ik begeleid je vanaf de start van je zoektocht tot en met het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden, en alles wat daartussen gebeurt natuurlijk!

Dus, waar kies jij voor? Maandenlang zelf het wiel uit proberen te vinden of ga je in een rechte lijn naar je doel? Als jij kiest voor het laatste, dan zit je bij mij goed!