Je gratis download zit in je mailbox

Gelijk doorpakken? Ik heb nog iets voor je!

Met mijn gratis tips en adviezen kun je al leuke stappen maken met het verbeteren van jouw sollicitatievaardigheden en het scoren van je nieuwe baan. En dat scoren van die nieuwe baan begint vaak bij het hebben van een ijzersterk cv en een overtuigende motivatiebrief. In mijn masterclass 'Van afwijzing naar uitnodiging' leg ik je precies uit hoe je met jouw sollicitatie op de 'ja-stapel' komt. Enne, jij krijgt nu tijdelijk €10 korting! Jouw aanbieding geldt nog...

Want al die afwijzingen met vage redenen als “een andere kandidaat past beter in het profiel” of “je hebt onvoldoende relevante werkervaring”, die ben je wel beu gok ik zo. 😉

Jezelf onderscheiden met je cv en motivatie is best lastig. Want waar letten recruiters eigenlijk op? En hoe zorg je dat je opvalt tussen al die andere reacties? Wat zet je eigenlijk in een motivatiebrief? En hoe maak je die overtuigend

Herkenbaar?

Gelukkig hoeft solliciteren niet zo’n eindeloze struggle te zijn. In mijn masterclass video van 1 uur en 15 minuten vertel ik je hoe recruiters jouw sollicitatie beoordelen en wat je moet doen om op te vallen tussen al die andere kandidaten. Zodat jouw sollicitatie de volgende keer WEL op de ‘ja-stapel’ komt! 

Als je de masterclass binnen 24 uur aanschaft, koop je deze voor €19 in plaats van €29. Geen zorgen als je niet direct kunt kijken. Na aanschaf hou je onbeperkt toegang tot de masterclass.

Dit krijg je bij de masterclass

Uitgebreide uitleg

In een video van 1 uur en 15 minuten leg ik je stap voor stap uit wat je moet doen om op te vallen en te overtuigen met jouw cv en motivatiebrief.

Voorbeelden

Ter inspiratie en verduidelijking krijg je een voorbeeld cv en motivatiebrief waar de succesfactoren op de juiste manier zijn toegepast.

3 templates

Met de 3 templates voor je cv en motivatiebrief maak jij in een mum van tijd je eigen opvallende en overzichtelijke cv en motivatie.

Vragen stellen

Heb je een vraag naar aanleiding van de masterclass? Dan stel je deze gewoon per mail en kom ik snel bij je terug met een reactie.

Over de masterclass

Wat anderen zeggen

Jouw resultaat

Ik leg je stap voor stap uit wat je moet doen om jouw sollicitatie eruit te laten springen en door de eerste selectieronde te komen. Zodat je geen afwijzing krijgt, maar een uitnodiging! In mijn masterclass Van afwijzing naar uitnodiging leer je...

Hoe een recruiter je cv nou eigenlijk bekijkt en beoordeelt

Wat de 4 succesfactoren zijn voor een ijzersterk cv

Welke structuur je aan kunt houden voor je motivatiebrief

Hoe je je cv en motivatie aan laat sluiten bij de werkgever en vacature

Hoe je iemand écht overtuigt van jouw kwaliteiten

Hoe je een persoonlijke touch toevoegt aan je sollicitatie

Wat je vooral niet moet vergeten voordat je je sollicitatie verstuurt

Nu koop je de masterclass voor €19 in plaats van €29. Geen zorgen als je niet direct kunt kijken. Na aanschaf hou je onbeperkt toegang tot de masterclass. Je aanbieding geldt nog…

Ik weet hoe het is aan beide kanten van de sollicitatietafel

Hi, ik ben Djura en ik geloof erin dat iedereen zonder struggles aangenomen kan worden voor een nieuwe baan. Als je maar weet hoe je het solliciteren het beste kunt aanpakken!

 

Doordat ik zo’n 5 jaar ervaring heb als recruiter bij diverse organisaties weet ik hoe het selectieproces er bij werkgevers aan toe gaat. Ik heb in die tijd duizenden cv’s en motivatiebrieven beoordeeld en weet precies wat je moet doen om op te vallen tussen al die andere kandidaten.

Ook heb ik de afgelopen jaren zelf verschillende keren gesolliciteerd. Met succes. 🙂 Bij terugkomst van mijn wereldreis had ik 3 voorstellen voor indiensttreding om uit te kiezen en ook laatst zat ik weer als sollicitant aan tafel. En scoorde ik mijn huidige baan!

Doordat ik weet hoe ik mijn toegevoegde waarde het beste kan uitlichten, ben ik succesvol gebleken in solliciteren. Nu combineer ik die kennis en ervaring met mijn goede uitleg- en coach skills, zodat ik jou ook de fijne kneepjes van het solliciteren kan leren. Want ik gun jou ook een nieuwe, leuke baan!

Djura Gommers

Sollicitatiespecialist
https://awared.nl/wp-content/uploads/2021/05/IMG_1913.jpg

Djura Gommers

Sollicitatiespecialist
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here.

Ontdek hoe je met jouw sollicitatie op de 'ja-stapel' komt

Zij gingen je voor

Ervaringen

image

Ik liep er steeds tegenaan dat ik niet door de eerste selectieronde kwam. Ik vond de masterclass super interessant en ben daarna gelijk aan de slag gegaan met mijn cv en brief! De masterclass geeft dus ook weer nieuwe sollicitatie energie en inspiratie.

Bianca
image

Voorheen gebruikte ik een standaard cv en brief, maar nu heb ik het inzicht gekregen dat het anders moet om succes te hebben. Ik vond de masterclass leerzaam en kreeg in een korte tijd mooie tips die helder werden verwoord.

Frans
image

Ik vond de masterclass heel erg interessant en leerzaam! Ik heb nog weinig ervaring met solliciteren, maar kan met de adviezen van Djura over het cv en de motivatiebrief goed aan de slag!

Amedee

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de masterclass?

Je kunt de masterclass aanschaffen via de website. Nadat je betaling is gelukt, ontvang je direct een mailtje met daarin jouw unieke link naar de video van de masterclass. Op deze pagina vind je ook de cv templates en voorbeelden en kun je makkelijk jouw vragen stellen via het contactformulier.

Kan ik de masterclass op mijn mobiel bekijken?

Ja, zeker! Je kunt de video bekijken op je computer, tablet of smartphone.

Er hebben al meerdere mensen naar mijn cv en motivatie gekeken. Wat voegt de masterclass nog toe?

Blijkbaar heb je toch nog niet het succes met je sollicitaties waar je op hoopte. Anders had je deze pagina niet helemaal tot onderaan gelezen. 😉  In de masterclass deel ik unieke en waardevolle informatie over hoe een recruiter je sollicitatie beoordeelt en wat de succesfactoren zijn voor een overtuigende sollicitatie waarmee je op de 'ja-stapel' komt. Ik weet dit doordat ik zelf al jaren als recruiter werk, maar ook doordat ik goed ben in marketing en communicatie. En solliciteren is eigenlijk heel vergelijkbaar met marketing, want je wil met jouw sollicitatie - net als bij een reclamespotje of advertentie - laten zien wat je te bieden hebt.

Kan ik persoonlijke feedback krijgen op mijn cv en motivatiebrief?

Natuurlijk! Ik kan het me goed voorstellen als je het fijn vindt als ik nog even met je mee kijk naar je nieuwe cv en motivatiebrief. Je kunt eenvoudig een persoonlijke feedbacksessie (€49) aanvragen na het bekijken van de masterclass.

Stop met strugglen. Ontdek hoe je opvalt en overtuigt met jouw cv en motivatie.