Ik help je om aangenomen te worden

Hi, ik ben Djura. Ik ben sollicitatiespecialist, wereldreiziger, parttime recruiter en parttime ondernemer.

Of je nou net start met werken of een door de wol geverfde professional bent, ik geloof erin dat iedereen (ook jij!) kan solliciteren met succes. Je moet alleen wel weten welke aanpak effectief is. En dat is precies waarmee ik je kan helpen. Ik begeleid je vanaf de start van je zoektocht tot en met het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden, en alles wat daartussen gebeurt natuurlijk!

Dus, waar kies jij voor? Maandenlang zelf het wiel uit proberen te vinden of ga je in een rechte lijn naar je doel? Als jij kiest voor het laatste, dan zit je bij mij goed!

Recruitment specialist

Ik heb 5 jaar recruitment ervaring en ben ook nu nog actief als recruiter! Van wie kun je het solliciteren beter leren?

Ik help jou groeien

Anderen begeleiden en coachen doe ik al van jongs af aan. Het is één van mijn grootste kwaliteiten.

Lekker praktisch

Ik hou ervan als iets concreet en direct toepasbaar is. Zo begeleid ik jou dus ook bij het solliciteren!

Ik weet hoe het is aan beide kanten van de sollicitatietafel

Doordat ik zo’n 5 jaar ervaring heb als recruiter bij diverse organisaties weet ik hoe het selectieproces er bij werkgevers aan toe gaat. Ik heb in die tijd duizenden cv’s en motivatiebrieven beoordeeld en honderden gesprekken met kandidaten gevoerd. Ik leer je hoe jij niet alleen de beste kandidaat, maar ook de beste sollicitant wordt!

Ook heb ik de afgelopen jaren zelf verschillende keren gesolliciteerd. Met succes. 🙂 Bij terugkomst van mijn wereldreis had ik 3 voorstellen voor indiensttreding om uit te kiezen en ook laatst zat ik weer als sollicitant aan tafel. En scoorde ik mijn huidige baan!

Doordat ik weet hoe ik mijn toegevoegde waarde het beste kan uitlichten, ben ik succesvol gebleken in solliciteren. Nu combineer ik die kennis en ervaring met mijn goede uitleg- en coach skills, zodat ik jou ook de fijne kneepjes van het solliciteren kan leren.

Want ik gun jou ook die nieuwe, leuke baan!

Dit ben ik ook

Kenmerkend voor mij is mijn drang om de wereld te ontdekken en dromen na te jagen. Ik hou van dromen, maar daar laat ik het niet bij. Ik zet alles op alles om ze uit te laten komen.

Zo spaarden mijn vriend en ik in 2017 heel hard voor een wereldreis van ruim een jaar en zijn we nu bezig met het vervullen van een volgende droom. Het ombouwen van een oude Mercedes bus tot camper! ❤️

Daarnaast ben ik graag op het basketbalveld om met de dames van het ‘bier & bitterballen team’ een balletje te gooien en plezier te maken. En daarna natuurlijk borrelen met zijn allen. Een combi van Brabantse nuchterheid en Bourgondische gezelligheid, zo zou ik mezelf omschrijven. 😉

image